viaw.nl | Beheerplannen
15988
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15988,page-child,parent-pageid-15955,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Beheerplannen

Via-w levert beheerplannen op 2 manieren; in Excel en online beheerapplicatie SAM Civiel

Het leveren en inrichten van een complete beheerapplicatie SAM Civiel ten behoeve van bruggen, tunnels, steigers, kades, beschoeiingen en meer.

SAM – Smart Asset Management

Een overzichtelijke internetapplicatie maakt het mogelijk om binnen één systeem volledig overzicht te hebben van de benodigde (en gedane) beheeractiviteiten. Dit gebeurt middels het vastleggen in een centrale database, welke online toegankelijk is voor gebruikers.

Hiermee heeft u de mogelijkheid om nu en in de toekomst uw kunstwerken effectief te kunnen beheren en een onderbouwde meerjarenplanning/ budgetbegroting op te stellen.

Hierbij zijn de volgende modules van toepassing:

  • Module 1 : Een volledig paspoort
  • Module 2 : Inspectie (1-2 jaarlijks)
  • Module 3 : Onderhoud & historie
  • Module 4 : Documenten beheer
  • Module 5 : Meerjarenplanning/ budgetbegroting

Eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit zijn als uitgangspunt genomen.

Door de mate van gebruiksvriendelijkheid is het volgen van een specifieke cursus niet van toepassing en kan worden volstaan met een toelichting en nadere uitleg. Het enige wat nodig is om de SAM applicatie te benaderen, is een PC of notebook met toegang tot internet. Hiermee kunt u te allen tijde over de gewenste informatie beschikken. De online toegankelijkheid tot specifiek “uw” SAM Civiel gegevens, ter inzage en bewerking,  wordt geregeld middels een licentie overeenkomst.

Alle informatie van een object, zoals technische gegevens, foto’s, tekeningen, onderhoudsgegevens, schades, meerjarenplanningen kan digitaal op één plek gearchiveerd worden en is voor alle betrokken medewerkers beschikbaar. Hiermee behoort het zoekraken van mappen, tekeningen en onderhoudsrapportages tot het verleden.